Pannskötare och driftingenjörer

Det ställs höga krav på driftsingenjörer med ökande komplexitet i styrning av processer. Vi ligger i framkant i utvecklingen och har stor erfarenhet av drift av varierande typer av energi- och processanläggningar. Behöver Ni stöd i driftsorganisationen eller beredskap så vänligen kontakt oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda.

Är ni i behov av någon som kan driva era mindre anläggningar så kan vi säkert hjälpa er, vi har kompetens och kontakter i branschen och kan tillsammans erbjuda en lösningar som passar era behov.

Vi har erfarna Pannskötare som assisterar er driftsorganisation.


Arbetsmiljö

Arbetsmiljö ligger högs upp på dagordningen. Vi arbetar med säkerhetsförbättrandeåtgärder och går igenom Er anläggning och för att säkerställa att den följer svenska lagar och regler. Vi samarbetar med experter i branschen och tillhandahåller expertisen som behövs för bästa kvalitet.


Driftsättningar

Både mottagarorganisationer för nya anläggningar, samt leverantörer av processutrusning, behöver stöttning i driftsättningsfasen av projekten. Vi erbjuder Er assistans med erfarna konsulter och drifttekniker som kan hjälpa er med en säker driftsättning

Namn *
Namn