Driftingenjörer
Pannskötare och driftingenjörer

Det ställs höga krav på driftsingenjörer med ökande komplexitet i styrning av olika processer. Ökade krav från lagar, förordningar, arbetsmiljöföreskrifter och utbildningar. Vi ligger i framkant i utvecklingen och har stor erfarenhet av drift av varierande typer av energi- och processanläggningar.

Behöver ni stöd i driftsorganisationen eller beredskap, vänligen kontakt oss för att höra mer om vad vi kan erbjuda. Är ni i behov av någon som kan driva era mindre anläggningar kan vi hjälpa er, vi har kompetens och kontakter i branschen och kan tillsammans erbjuda lösningar som passar era behov. Vi har erfarna pannskötare som assisterar er driftsorganisation.

Arbetsmiljö

Arbetsmiljö ligger högs upp på dagordningen. Vi arbetar med  säkerhetsförbättrande åtgärder och går igenom Er anläggning och för att  säkerställa att den följer svenska lagar och regler. Vi samarbetar med  experter i branschen och tillhandahåller  expertisen som behövs för bästa kvalitet.

Driftsättning

Både mottagarorganisationer för nya anläggningar, samt leverantörer av  processutrusning, behöver stöttning i driftsättningsfasen av projekten.  Vi erbjuder er assistans med erfarna konsulter och drifttekniker som kan  hjälpa er med en säker  driftsättning.

Bli en del av vårt team

Vi söker ständigt efter nya kollegor, vill vi höra mer om vem du är och hur vi kan hitta sätt att samarbeta eller anställa till vår verksamhet.

till ansökan