Driftklart vector logo
Vacancy image
Sista ansökningsdatum
2024-03-31
Stad
Malmö Stockholm
Verksamhetsområde
VA/Fjärrvärme

Driftklart har en ledig tjänst till dig som byggledare/projektör inom VA- och rörprojektering

Besitter du erfarenhet som byggledare/projektör inom VA- och rörprojektering? Då kan du bli en del av Driftklarts härliga gäng!


Vi söker nu förstärkning till vårt fjärrvärmeteam, med inriktning mot VA/fjärrvärmeprojektering. Du som byggledare kommer ingå i ett team av fyra kompetenta och trevliga kollegor och arbeta i varierande och viktiga infrastrukturprojekt. Din erfarenhet blir ett betydelsefullt tillskott till vårt team som har stor yrkeskunskap och fin sammanhållning.


Du deltar i tekniska diskussioner och är med och driver utvecklingen av kompetensteamet VA/fjärrvärme.


Varför Driftklart?


På Driftklart värnar vi mycket om att våra medarbetare har en bra work-life-balance, där den personliga utvecklingen och välbefinnandet får utrymme. Vi erbjuder generösa möjligheter till friskvård samt flera återkommande gemensamma aktiviteter.

Läs mer här om de förmåner Driftklart erbjuder sina anställda.


Vi värdesätter dessutom en arbetsmiljö som bygger på att individen får komma till tals och utvecklas i sin yrkesroll. För oss är det en självklarhet att våra anställda erbjuds relevanta utbildningar och kurser löpande för personlig och yrkesmässig utveckling.


Vem är du?


Vi ser gärna att du har högskola/universitetsutbildning med examen inom byggteknik eller en närliggande utbildning, som till exempel byggprojektering, samt minst 3 års erfarenhet som projektör inom VA eller fjärrvärme och har god dokumentationsvana. Erfarenhet av rörprojektering är meriterande.


Din personlighet är av stor betydelse. Du bidrar inte bara kunskapsmässigt, men även socialt och är medverkande till att skapa god stämning på din arbetsplats. God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska är ett krav.

Du axlar rollen som ambassadör för Driftklart gentemot våra beställare och kunder på ett framåtlutat, ansvarsfullt och professionellt vis.


B-körkort är ett krav.

Minimum 3 års erfarenhet av projektör.

Kontakta HR
For Frågor
Eller Ansökan