Driftklart vector logo
Vacancy image
Sista ansökningsdatum
2023-12-31
Stad
Malmö/Stockholm
Verksamhetsområde
Energiteknik och Miljöteknik

Projektledare Energi och Anläggningsingenjör

Driftklart söker nu Dig, civilingenjör alternativt högskoleingenjör inom energi och miljö, som vill vara med i händelsernas centrum, i och omkring projekt kopplade till Sveriges gröna omställning!

 

Driftklart har flera pågående projekt i energibranschen där våra kunder önskar ställa om mot fossilfritt bränsle, leverera hållbar energi, uppdatera fjärrvärmenätverk till dagens och morgondagens energiekonomiska krav och lagstiftning, med mera. Nu behöver vi fler duktiga ingenjörer som är drivande i dessa projekt som kommer påverka framtidens energitillgång och förbrukning. Vi letar nu efter dig med kompentens inom energi och anläggning eller energi och miljöteknik. Din roll är i huvudsak projektledare/samordnare.

Varför Driftklart?

På Driftklart får du, förutom de intressanta och spännande utmaningarna i de olika projekten, drivna och engagerade kollegor som kommer vara ditt interna nätverk av kvalificerade kompentenser som tillgång i dina projekt. Vi har en unik sammanhållning och samarbetar många gånger sömlöst mellan projekten för att uppfylla våra kunders behov.

Våra anställda är vår viktigaste tillgång, och vi strävar absolut efter att vara den bästa arbetsplatsen! Trivsel på arbetet är en av grundstenarna i verksamheten. Generösa förmåner, roliga aktiviteter både på och efter arbetstid och balans mellan arbete och fritid är självklart för oss på Driftklart.

Läs gärna mer om våra förmåner här!

Vi vill gärna att du besitter minst tre års erfarenhet av att arbeta som projektledare inom anläggnings- och energiteknik. B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som konsult, är detta meriterande. Vi har vakanta tjänster både i Malmö och i Stockholm.

Har du läst så här långt och anser att du har vad som krävs för ovanstående, är du varmt välkommen med ditt CV, så kontaktar vi dig och pratar mer!

Kontakta HR
For Frågor
Eller Ansökan