Driftklart vector logo
Vacancy image
Sista ansökningsdatum
2024-01-31
Stad
Malmö Stockholm
Verksamhetsområde
El

Driftklart expanderar! Vi söker erfaren elingenjör för projektledaruppdrag i innovativa projekt!

Vi söker en senior elingenjör med projektledarerfarenhet.

Om tjänsten.

Vi söker nu förstärkning till vårt projektledarteam, med inriktning mot el. Du är ansvarig för projekt av varierande karaktär. Allt från produktionsteknisk rådgivning, förbättringsarbete, driftsättning och mycket mer. Du deltar i tekniska diskussioner och bidrar aktivt till utvecklingen av produktionsenheten. Som projektledare kommer du möta många olika kundbehov med uppgift att säkerställa kvalitativ produktion som möter kapacitetsbehov.

Varför Driftklart?

På Driftklart värnar vi mycket om att våra medarbetare har en bra work-life-balance, där den personliga utvecklingen och välbefinnandet får utrymme. Vi erbjuder generösa möjligheter till friskvård samt flera återkommande gemensamma aktiviteter.

 

Vi värdesätter dessutom en arbetsmiljö som bygger på att individen får komma till tals och utvecklas i sin yrkesroll. För oss är det en självklarhet att våra anställda erbjuds relevanta utbildningar och kurser löpande för personlig och yrkesmässig utveckling.

Läs mer här om de förmåner vi erbjuder våra anställda.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har ingenjörsutbildning eller motsvarande. Du skall gärna ha arbetat inom elsektorn i minst 3 år. Rollen som projektledare faller naturligt för dig och du har förmåga att hålla i flera projekt samtidigt. Du tummar aldrig på säkerheten, och budgetmål och deadlines är drivkrafter för dig.

 

Din personlighet är av stor betydelse. Du bidrar inte bara kunskapsmässigt, men även socialt och är medverkande till att skapa god stämning på din arbetsplats. God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska är ett krav. Du axlar rollen som ambassadör för Driftklart gentemot våra beställare och kunder på ett framåtlutat, ansvarsfullt och professionellt vis.

B-körkort är ett krav.

Kontakta HR
For Frågor
Eller Ansökan