Driftklart vector logo
Vacancy image
Sista ansökningsdatum
2023-09-30
Stad
Malmö Stockholm
Verksamhetsområde
Maskinteknik/Drift och underhåll

Driftklart söker maskiningenjör/sjöingenjör för projektledaruppdrag inom maskinteknik och drift och underhåll!

Vi söker maskiningenjör med projektledarerfarenhet.

Om tjänsten.

Vi är mitt i en spännande expansion av vårt projektledarteam och letar efter en erfaren ingenjör med fokus på maskinteknik och drift och underhåll. Som en del av vårt team kommer du ansvara för en mängd olika projekt inom varierande områden. Dina arbetsuppgifter omfattar allt från produktionsteknisk rådgivning och förbättringsarbete till driftsättning och mycket mer.

Som projektledare är du involverad i tekniska diskussioner och spelar en aktiv roll i utvecklingen av vårt kompetensteam bestående av maskiningenjörer. Du möter olika kundbehov och har ansvar för att säkerställa att produktionen uppfyller höga kvalitetsstandarder och lever upp till både kundernas och branschens krav.

Om du letar efter en utmanande roll där du kan tillämpa din tekniska kompetens och samtidigt vara en del av en dynamisk och framåtriktad organisation, då är detta rätt tillfälle för dig att ansluta dig till vårt team. Vi ser fram emot att välkomna dig och din erfarenhet och entusiasm för att driva våra projekt framåt och skapa framgångsrika resultat.

Varför Driftklart?

På Driftklart värnar vi mycket om att våra medarbetare har en bra work-life-balance, där den personliga utvecklingen och välbefinnandet får utrymme. Vi erbjuder generösa möjligheter till friskvård samt flera återkommande gemensamma aktiviteter.  

 

Vi värdesätter även en arbetsmiljö som bygger på att individen får komma till tals och utvecklas i sin yrkesroll. För oss är det en självklarhet att våra anställda erbjuds relevanta utbildningar och kurser löpande för personlig och yrkesmässig utveckling.

Läs mer här om de förmåner vi erbjuder våra anställda.

 

Vem är du?

Du har maskiningenjörsutbildning, sjöingenjörsutbildning eller motsvarande. Du skall gärna ha arbetat inom maskinindustrisektorn i minst 3 år. Du är självklar i rollen som projektledare.

För att trivas och lyckas i denna roll bör du vara en självgående och engagerad person med en bred teknisk kunskapsbas inom maskinteknik och drift och underhåll. Du bör vara van vid att hantera olika projekt samtidigt och kan leverera resultat inom överenskomna tidsramar och budgetar.

Din personlighet är av stor betydelse. Du bidrar inte bara kunskapsmässigt, men även socialt och är medverkande till att skapa god stämning på din arbetsplats. God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska är ett krav. Du axlar rollen som ambassadör för Driftklart gentemot våra beställare och kunder på ett framåtlutat, ansvarsfullt och professionellt vis.

B-körkort är ett krav.

Kontakta HR
For Frågor
Eller Ansökan