Ansvarig för underhållssystem hos BEFESA Scandust
Beskrivning
Ansvarig för underhållssystem vid Befesa Scandust, anläggning i Landskrona.
när
January 2017
Kundkontakt
Mikael Johansson

Uppdraget innebar att hantera samtliga inköp till BEFESA i Landkrona för deras anläggning.

Detta gjordes via SAP och innefattar teknisk kompetens inom underhåll för att möta kundens krav.

Projektledning och anläggningsstöd av kyltornsdelar till SWEP
Beskrivning
Vi var projektledare och leverantör av nya kyltornsdelar till SWEP i Landskrona.SWEP har BAC kyltorn, dessa handlades in och installerades. Därtill så innefattade uppdraget ny elinstallation och ny frekvensomformare för den nya utrustning vilket utfördes av Driftklart med underentreprenörer.
när
January 2017
Kundkontakt
Lena Ahlqvist, SWEP

Vi var projektledare och leverantör av nya kyltornsdelar till SWEP i Landskrona.

SWEP har BAC kyltorn, dessa handlades in och installerades.

Därtill så innefattade uppdraget ny elinstallation och ny frekvensomformare för den nya utrustning vilket utfördes av Driftklart med underentreprenörer.

Underhåll av panna hos Perstorp Chemicals
Beskrivning
Vid tillfällen senaste åren har det uppstått glödbränder i området runt bränsleinmatningen under drift på en 50Mw panna. Uppdraget är att genomföra underhåll minimera risk för glödbränder.
när
2021
Kundkontakt
Daniel Hansson

Översyn av 50 Mw panna för minimering av risken för ansamling av brännbart damm, modifiering av isolering etc runt cellmatare för fastbränsle och pellets. Framtagande av procedur för hur och var det skall finnas isolering, samt typ av isolering. Identifiera PM-plan för bränsleinmatning

Att skapa brandförebyggande åtgärder och ett enkeltsystem för övervakning av känsliga områden såsom bränslestup och bränsletransportörer.

Säkerställa drift vid nödläge hos Perstorp Chemicals
Beskrivning
Säkerställa driftsäker nöddieselfunktion. Modernisera styrsystemet och leta lämpliga lösningar för en uppdatering av utrusningen.
när
2021
Kundkontakt
Daniel Hansson

Dieselmotorn inklusive pump och system är en säkerhetsfunktion för P6 vid el bortfall. Pannan måste kylas även om bränsletillgången stoppat, det sker en efterförbränning och inte minst den ackumulerade värmen måste kylas bort för att inte torrkoka pannan. Skulle en torrkokning ske kan det uppstå stora skador  och trycksätta delar i pannan. Stilleståndstiden skulle i sådant fall skulle troligen medföra omfattande kostnader kopplade till reparation och ersätta pannan med dyrare bränslen.

Cta-background-image

Bli en del av vårt team

Vi söker ständigt efter nya kollegor, vill vi höra mer om vem du är och hur vi kan hitta sätt att samarbeta eller anställa till vår verksamhet.

TILL ANSÖKAN