EON nu i etapp 2 vid ESS i Lund, Driftklart assisterar med konsulttjänster.

January 30, 2021
Sedan snart två år tillbaka har Driftklart varit en del av EONs projekt vid ESS i Lund. Nu har Driftklart fått förnyat förtroende med att assistera EON på ESS. 

EONs anläggning EVP kommer att leverera kylvatten till forskningsanläggningen, och via värmepumpar och kylmaskiner återvinna värmen från anläggningen till nyttig värmeenergi. Arbetsplatsen är unik på många sätt och viktig för ESS hållbarhetsprofil.

Driftklart har varit med i projekteringen och genomförandet av Etapp 1 som är i drift sedan ett drygt halvår. Rollen som Platschef och BAS-U kommer fortsatt att ligga hos Driftklart under etapp 2 som startar i dagarna, under ca 18 månader fram. Där till kommer Driftklart att fortsätta att arbeta med underhållsplanering och daglig drift och underhållstöd för de driftsatta delarna i etapp 1.

Läs mer:

forskningsanläggningen ESS

Driftklart är stolta över uppdraget och möjligheten att få vara med i ett unikt projekt som EON-EVP och ESS i Lund.

https://www.eon.com/en/about-us/media/press-release/2018/large-scale-research-facility-ees-chooses-eon-as-its-partner-for-sustainable-energy-supply.html


Nyheter

emma mobile

Bli en del av vårt team

Vi söker ständigt efter nya kollegor, vill vi höra mer om vem du är och hur vi kan hitta sätt att samarbeta eller anställa till vår verksamhet.

TILL ANSÖKAN