Nyheter

Aktuellt hos Driftklart

Internationell service och administration gör entré.
God service är något som alla företag vill upprätthålla, men inte alltid så lätt. För ett bolag i en expansiv utveckling blir det viktigt att inte tappa i servicegraden och ha en väl fungerade administration, både internt och externt mot våra kundprojekt.
January 18, 2021
Driftklart stärker upp med ytterligare kompetens inom projekt och kvalitetsarbete
Driftklart utvecklas för att ge våra kunder bättre möjligheter och ny spetskompetens nu senast med Emma Grönwall inom projekt och kvalitetsarbete.
December 13, 2020
Välkommen till Driftklart Eric
Driftklart har rekryterat Erik Lennman som har sin bakgrund som nyexaminerad civilingenjör med en god teoretisk förståelse inom energibraschen med erfarenhet av projektledning, ång- och gasturbinteknik, termodynamik och fluidmekanik. Vi har gjort en kort intervju med Eric så ni kan bekanta er med vårt senaste tillskott.
October 26, 2020
Driftklart arbetar med EONs satsning på DjupGeo
Driftklart har under ett år varit en del av projektledningen för EONs satsning på DjupGeo i Malmö. Vi har delprojektledarrollen för seismiska undersökningar, samt site arbete på genomförande av borrprojektet. Därtill har vi haft fyra stycken sommarjobbare från Lunds universitet och LTH som arbetat med geologiska undersökningar och provtagning. Nu firar vi att provborrningen är klar och projektet går in i en ny fas.
September 7, 2020
Driftklart i Paris och PowerGen 2019
PowerGEN 2019 och European Utility Week anordnades i Paris under hösten 2019. Driftklart var där och förkovrade sig i den senaste tekniken och skapade många kontakter i branschen.
September 7, 2020
Driftklart med goa kunder på Amagerverket och deras biopannor
Driftklart har kontakt med BIO4 i Köpenhamn och ordnade studiebesök för Kraftringen och EON Energilösningar för och åkte över till HOFOR och Amager för att titta på den nya fliseldade biobränsleanläggningen. Det är en imponerande anläggning med 500MW flispanna och 400MW pellets i de nya blocken.
September 7, 2020
Driftklart på Svenskt Underhålls 50 års jubileum
Driftklart är med i riksorganisationen för Svenskt Underhåll Under 2019 firade organisationen 50 år, Driftklart var med och sponsrade jubileet och ställde ut i monter vilket resulterade i flera intressanta diskussioner med anläggningsägare i branschen.
September 7, 2020