Nyheter

Aktuellt hos Driftklart

Driftklart får prestigefullt uppdrag hos Kraftringen
Driftklart får prestigefullt uppdrag till Kraftringen som projektledare för att bygga upp en ny enhet med ca 50 personer. Vi är stolta över att kunna dela med oss att Mats Bärring, en av våra mest erfarna konsulter, fått uppdraget att leda ett spännande projekt för Kraftringen Service.
October 11, 2021
Spännande rekrytering inom hållbarhet och stadsutveckling, välkommen Haidar
Driftklart väljer att utveckla inom hållbarhet med hjälp av Haidar Almadani som har en kandidat inom arkitektur, visualisering och kommunikation samt innehavare av två mastersutbildningar - i ledarskap för hållbar utveckling samt hållbar stadsutveckling, ledning, organisering och förvaltning.
September 27, 2021
Driftklart på besök hos Diab i Laholm
Driftklart på studiebesök hos Diab som tillverkar kärnmaterial för kompositer med god hållfasthet och låg vikt. Det är en anläggning som ligger i framkant vad gäller produktion med högteknologisk utrustning.
September 27, 2021
Chef inom industriservice med mångårig erfarenhet ansluter sig till Driftklart
Driftklart har nöjet att välkomna Kenth Larsson till Driftklart efter en rekordsnabb rekrytering.
September 8, 2021
Driftklart växlar upp med ytterligare kompetens inom energi och miljö, välkommen till Malmö och Driftklart!
Driftklart är glada att ha rekryterat Kristian Johansson med ingenjörsutbildning inom energi och miljö. Kristian kommer från Bravida med erfarenheter av större byggprojekt där han arbetat som samordnare och projektledare inom ventilation.
August 26, 2021
Golftävlingen Bara invitational hosted by Driftklart!
Under två dagar i augusti 2021 genomförde Driftklart sitt golftävlingen för alla medlemmar och kunder. Tävlingen ägde rum på PGA Sweden National och Bokskogens Golfklubb. Trots mycket vind blev uppslutningen till golftävlingen över förväntan med 80 deltagare. 
August 19, 2021
Driftklart projektleder när Orkla Foods i Eslöv fortsätter sin satsning på klimatsmart vegetarisk mat
Driftklart har varit med i projekt, både som förstudieledare och projektledning av genomförande, för att stötta Orkla i arbetet att öka kapaciteten i produktionen och introducera nya sortiment. Optimeringen av energianvändningen och produktionen för att säkerställa en mer hållbar verksamhet har ingått i uppdragen.
March 13, 2021
En sjöman går i land och landar hos Driftklart
Driftklart är glada att rekrytera en utåtriktad glad göteborgare med intressant bakgrund och utmärkta kompetenser. Läs intervjun om sjömannen som gick på land och klev in på Driftklart.
February 21, 2021
Driftklart arbetar med underhållsprojekt på VASYDs avloppsreningsverk
VASYDs Avloppsreningsverk i Sjölunda är en avgörande samhällsfunktion för Malmö genom att ta hand om avlopp och dagvatten från regionen. Inkommande vattenflöden renas och energin tas om hand och blir till biogas. Funktionen är viktig för ett hållbart samhälle med miljö och säkerhet högst på agendan. Driftklart har fått förtroende att assistera med underhållsprojekt och ledningsstöd i ett antal olika delprojekt.
February 18, 2021
Bra talang lockar ny talang, välkommen Fabian Andersson.
Driftklart stärker upp med ytterligare en maskiningenjör med stort intresse inom energiteknik.
February 8, 2021
EON nu i etapp 2 vid ESS i Lund, Driftklart assisterar med konsulttjänster.
Driftklart får förnyat förtroende med att assistera EON på ESS i Lund. Detta innebär att Driftklart kommer att agera platschef för etapp 2 i EONs del av ESS och forskningsanläggningen i Lund. I uppdraget ingår att koordinera anläggningen och agera BAS-U med arbetsmiljöansvar för projektet. Utöver projektarbetet så har Driftklart avtal med förvaltningen av Etapp 1 med drift- och underhållsarbete samt anläggningsansvar, denna del är i drift sen ett halvår.
January 30, 2021
Internationell service och administration gör entré.
God service är något som alla företag vill upprätthålla, men inte alltid så lätt. För ett bolag i en expansiv utveckling blir det viktigt att inte tappa i servicegraden och ha en väl fungerade administration, både internt och externt mot våra kundprojekt.
January 18, 2021
Driftklart stärker upp med ytterligare kompetens inom projekt och kvalitetsarbete
Driftklart utvecklas för att ge våra kunder bättre möjligheter och ny spetskompetens nu senast med Emma Grönwall inom projekt och kvalitetsarbete.
December 13, 2020
Välkommen till Driftklart Eric
Driftklart har rekryterat Erik Lennman som har sin bakgrund som nyexaminerad civilingenjör med en god teoretisk förståelse inom energibraschen med erfarenhet av projektledning, ång- och gasturbinteknik, termodynamik och fluidmekanik. Vi har gjort en kort intervju med Eric så ni kan bekanta er med vårt senaste tillskott.
October 26, 2020
Driftklart arbetar med EONs satsning på DjupGeo
Driftklart har under ett år varit en del av projektledningen för EONs satsning på DjupGeo i Malmö. Vi har delprojektledarrollen för seismiska undersökningar, samt sitearbete på genomförande av borrprojektet. Därtill har vi haft fyra stycken sommarjobbare från Lunds universitet och LTH som arbetat med geologiska undersökningar och provtagning. Nu firar vi att provborrningen är klar och projektet går in i en ny fas.
September 7, 2020
Driftklart i Paris och PowerGen 2019
PowerGEN 2019 och European Utility Week anordnades i Paris under hösten 2019. Driftklart var där och förkovrade sig i den senaste tekniken och skapade många kontakter i branschen.
September 7, 2020
Driftklart med goa kunder på Amagerverket och deras biopannor
Driftklart har kontakt med BIO4 i Köpenhamn och ordnade studiebesök för Kraftringen och EON Energilösningar och åkte över till HOFOR och Amager för att titta på den nya fliseldade biobränsleanläggningen. Det är en imponerande anläggning med 500MW flispanna och 400MW pellets i de nya blocken.
September 7, 2020
Driftklart på Svenskt Underhålls 50 års jubileum
Driftklart är med i riksorganisationen för Svenskt Underhåll. Under 2019 firade organisationen 50 år, Driftklart var med och sponsrade jubileet och ställde ut i monter vilket resulterade i flera intressanta diskussioner med anläggningsägare i branschen.
September 7, 2020