2021-09-08

Chef inom industriservice med mångårig erfarenhet ansluter sig till Driftklart

Chef inom industriservice med mångårig erfarenhet ansluter sig till Driftklart

Driftklart har nöjet att välkomna Kenth Larsson till Driftklart efter en rekordsnabb rekrytering.

Efter att ha uppmärksammat Driftklart på Linkedin skickade Kenth in en spontanansökan till Driftklart. Två dagar senare blev Kenth kontaktad av VD Jorge Torres och inom några veckor påbörjade Kenth sin anställning hos Driftklart.

”En chans att anställda någon med den gedigna erfarenheten som Kenth besitter kommer inte varje dag, vi är väldigt glada över att vi lockar bra kompentens till bolaget” – Jorge Torres.

Kenth har under nästan hela sitt yrkesliv innehaft chefspositioner inom tillverkningsindustrin och teknisk service med budget och personalansvar. Kenths karriär har präglats av att ta stort ansvar för större projekt inom företag som exempelvis Coor Service Management, Maintpartner, och KNAPP AB (fd Moving AB).  Kenth har framgångsrikt deltagit i projekt vid införande av nytt affärssystem (ERP-system) och optimerat underhåll till industrin.

Med kunden i fokus hoppas Kenth att komma ut på varierande uppdrag och använda sin erfarenhet och driv framgångsrikt i projekt.

Nedan följer en kort intervju med Kenth:

Hej Kenth, vad är det du mest ser fram emot hos Driftklart?

Mina förhoppningar är att kunna fortsätt leverera stort värde för kunderna som jag gjort i hela min karriär. Jag tycker om att utmanas i mitt arbete så att man känner att man är på tårna. Sedan gillar jag väldigt mycket det avtryck som ägarna Jorge och Jakob lämnade efter vårt första möte. De har ett synsätt som känns framåt och räds inte att anta nya utmaningar vilket jag kunde känna igen mig i.

Hur skulle du beskriva dig utanför ditt arbete?

Jag har haft två prioriteringar i livet, det har varit familjen och jobbet. Visst jag måste väl erkänna att det har varit perioder i livet där jag prioriterat jobbet mer än kanske familjen önskat men det har varit under övergående perioder, i synnerhet när jag implementerat ERP-system. Det var först när mina tre döttrar började flytta hemifrån som jag skaffade mig motorcykel att glida runt på. Men det som jag alltid gjort utanför mitt arbete är att spendera tid med att promenera i naturen. Jag bor ganska nära Söderåsens nationalpark, så jag har nära till ett fantastiskt rekreationsområde med sin vackra natur.

Vart reser du helst?

Jag reser helst med familjen och eftersom jag är historieintresserad är mitt absoluta favoritresmål Rom, det är en stad man kan vandra i och känna historiens vingslag kvarter efter kvarter. Det är en mäktig upplevelse att se dessa fantastiska monument och byggnader som är över 2000 år gamla. Sedan är deras mat och viner något av livets goda.

senaste nyheter

se alla nyheter