2021-08-19

Golftävlingen Bara invitational hosted by Driftklart!

Golftävlingen Bara invitational hosted by Driftklart!

Under två dagar i augusti 2021 genomförde Driftklart sitt golftävlingen för alla medlemmar och kunder. Tävlingen ägde rum på PGA Sweden National och Bokskogens Golfklubb. Trots mycket vind blev uppslutningen till golftävlingen över förväntan med 80 deltagare.

Under två dagar i augusti 2021 genomförde Driftklart sitt golftävlingen för alla medlemmar och kunder. Tävlingen ägde rum på  PGA Sweden National och Bokskogens Golfklubb. Trots mycket vind blev uppslutningen till golftävlingen över förväntan. 

Som stolt sponsor av Golftävlingen hade Driftklart bjudit in medlemmarna av golfklubben och kunder för att tävla och umgås. Vädergudarna hade varnat för ostabilt väder men turligt nog hölls sig regnet på avstånd. Det var lagom varmt för en golfrunda, däremot var det tuffa vindar för spelarna att förhålla sig till. Vem har sagt att det ska vara lätt med golf?

Ica Maxi Västra Hamnen bjöd på en god frukost så deltagarna kunde ladda upp med energi. Driftklart hade dukat med ett intressant prisbord med profilkläder, handdukar och presentkort till shoppen.

En riktigt trevlig tillställning där både besökare och deltagare stannade till prisutdelningen på söndagen. Personal hos Driftklart som inte spelade fick en chans att se delägaren Jakob spela med kunderna. För Jakob är detta hemmabanan då han redan som 11 åring cyklade till Golfbanan i bokskogen för att öva sin sving. 

Det känns extra skoj för mig att via mitt företag vara med som stolt sponsor på en bana där jag spelat sedan barnsben, en fin möjlighet att ge tillbaka till klubben som gett mig så mycket

- Jakob Thynell

I och med att eventet var så uppskattat av deltagarna, med härlig stämning längs alla arton hålen funderar Driftklart på att göra detta till ett återkommande event. 

Eftersom Driftklart är sponsor hos Bokskogens golfklubb har vi möjlighet att bjuda med en golfrunda. 

Vid intresse skicka ett mail med era kontaktuppgifter till jakob.thynell@driftklart.se


senaste nyheter

se alla nyheter