2023-06-13

Vi välkomnar Robert Hansson, en driven underhållsingenjör som övervinner motgångar och inspirerar.

Vi välkomnar Robert Hansson, en driven underhållsingenjör som övervinner motgångar och inspirerar.

Med rötterna i landsbygden och en passion för maskiner och underhåll, har Robert Hansson skapat en framgångsrik karriär som underhållsingenjör. Nu tar han med sin expertis och tekniska fallenhet till Driftklart, där han ser fram emot att arbeta med sin passion i en miljö som erbjuder utmanande projekt och ett omfattande kontaktnät.

Robert Hansson är en driven och erfaren underhållsingenjör som nu är en del av Driftklarts team. Uppvuxen på en gård utanför Eslöv, utvecklade Robert tidigt en förståelse för maskiner och vikten av underhåll. Hans tekniska och mekaniska fallenhet ledde honom till att studera på Högskolan i Kristianstad, där han inspirerades av termen "Life Cycle Profit", som satte ord på vikten av rätt underhåll för att minska kostnader.

Robert har haft en lång och varierad karriär inom underhållsingenjör, med anställningar på bland annat Smurfit Kappa, Stora Enso, Tetra Pak och Perstorp. Han har även arbetat som konsult på Öresundsbron, vilket gav honom en god smak för jobbet som extern konsult och projektledare. Efter att ha blivit kontaktad via LinkedIn av Jorge Torres, affärsutvecklare på Driftklart, kände Robert att företaget skulle ge honom givande utmaningar med ett bra kontaktnät för att arbeta med sin passion för tekniskt underhåll.

Robert gick igenom en stor motgång i livet under tiden som anställd på Tetra Pak. Han hamnade i en allvarlig motorcykelolycka där han bröt båda benen och låg i koma  under två veckor. Han kämpade sig tillbaka från olyckan och visade en imponerande inre drivkraft för att återhämta sig och återgå till arbetet så snart som möjligt. Denna inre drivkraft har hjälpt honom att öppna många dörrar och övervinna utmaningar i sin karriär.

Som en del av Driftklarts team av maskiningenjörer kommer Robert att bidra med sin expertis för att hjälpa  Driftklart att erbjuda högkvalitativa underhållslösningar inom industrin och produktionsmaskiner.  Hans förmåga att snabbt anpassa sig till nya arbetsmiljöer och samarbeta med kollegor gör honom till en värdefull resurs för företaget.

Tiden efter olyckan har gett Robert en ny syn på livet, och han är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar och göra något meningsfullt. På Driftklart kan han kombinera sina professionella ambitioner med sitt familjeliv på den skånska landsbygden, vilket gör att vi är övertygade om att han kommer att trivas.

Driftklart är stolta över att ha honom i sitt team, och vi är säkra på att hans erfarenhet och passion kommer att göra en betydande inverkan på företagets framgång.

senaste nyheter

se alla nyheter