2021-08-26

Driftklart växlar upp med ytterligare kompetens inom energi och miljö, välkommen till Malmö och Driftklart!

Driftklart växlar upp med ytterligare kompetens inom energi och miljö, välkommen till Malmö och Driftklart!

Driftklart är glada att ha rekryterat Kristian Johansson med ingenjörsutbildning inom energi och miljö. Kristian kommer från Bravida med erfarenheter av större byggprojekt där han arbetat som samordnare och projektledare inom ventilation.

Driftklart är glada att ha rekryterat Kristian Johansson med ingenjörsutbildning inom energi och miljö. Kristian kommer från Bravida med erfarenheter av större byggprojekt  som samordnare och projektledare.

Driftklart ser en ökad efterfrågan av sina tjänster och behöver därför stärka upp ytterligare med personer som har bakgrund inom energi och miljö. Kristian är den senaste i raden av rekryteringar och arbetade på Bravida innan ankomsten till Malmö och Driftklart.

Kristian är gammal studiekamrat till Filip som har berättat om den utvecklande arbetsmiljön som Driftklart erbjuder. Detta lockade Kristian att söka sig till Driftklart och som bonus fick ta flyttlasset från Småland hem till Skåne. Kristian har länge haft en önskan att flytta till Malmö och ta del av den puls och utbud som staden erbjuder. Malmö är en vibrerade stad med bra uteliv, matupplevelser och härliga miljöer.

På Driftklart har Kristian ambitionen att snabbt komma ut i uppdrag och få vara med i projekt där han både får dela med sig av sina erfarenheter och ta del av kompetensutbytet.

 Nedan följer intervju med Kristian:

Hej Kristian, berätta lite kort om din bakgrund.

Jag är uppvuxen på en gård i Hässleholm med två äldre syskon och en större mängd djur. Helt klart en härlig miljö skulle jag säga nu i efterhand, kanske berodde det också på att vi hade sådan närhet till centrum att man fick både stad och land. År 2014 flyttade jag till Växjö för att leva studentlivet och ta examen som ingenjör inom energi och miljö. Examens arbetet om energiförluster i fjärrvärmenät gjordes tillsammans med kollegan Filip. Sedan dess har jag arbetat som projektledare inom installationer på både små och stora projekt, nyproduktioner såväl som servicejobb.

På fritiden spenderas en hel del tid på ölbryggning hemma i köket, en kreativ och rolig hobby som jag haft i några år – som förenar nytta med nöje.

Hur skulle du beskriva dig själv i arbetet?

Jag tycker om att vara väl förberedd och gå igenom allt material om projektet. Jag har sett att det är något som är uppskattat av både kollegor, kunder och leverantörer. Man slipper hålla på att ”killgissa” eller höfta fram svar. Även om det kanske inte är mitt ansvar så känner jag att för hela projektets framgång är det viktigt att jag är väl informerad om alla beståndsdelar. Jag tycker ju också det är väldigt skoj att jobba som en del av ett lag vilket underlättar.

Vad ser du fram emot på Driftklart?

Jag ser verkligen fram emot att jobba med infrastruktur och energifrågor som är det jag har studerat. Sedan fick jag beskrivet den fina arbetsmiljö och platta organisation som Driftklart erbjuder. Självklart kommer jag även att vilja göra jobb inom ventilation om kunder önskar den tjänsten.Jag har ju varit med och både konstruerat samt projektlett på en del större projekt och har bra erfarenheter som kunderna kan komma att ta del av. Bolaget är ju öppet för att utvecklas med sin personal vilket också är väldigt lockande.

senaste nyheter

se alla nyheter